Video's

Provinciale Staten op Expeditie 'Markerwadden"


============================
Ouderen steeds meer de dupe van babbeltrucs criminelenTer nagedachtenis aan Jules Schelvis


Zorglocatie 'Vergeten Landleven'Cowboyland van de thuiszorg!ZILVERLIJN helpt ouderen bij eenzaamheidLelystad geeft luchtBREAKING: Gedeputeerde:  'GEEN beleid voor mensen in Flevoland met een grote afstand op de arbeidsmarkt!Veel sympathie voor presentatie in commissie PSGroei instroom WW voor 50Plussers moet stoppen!Volle bussen en slechte bereikbaarheid scholen

De fractie van 50PLUS Flevoland vindt overvolle bussen, die daardoor ook niet op tijd rijden en ook nog eens met een slechte bereikbaarheid voor scholen onaanvaardbaar! 

Zorgen bij Schuttvaer voor windmolens bij Flevokust


Eenzame kerst oude manGezamenlijke actie zorgbranche aan de NL gemeentenBeschouwingen 2015 en begroting 2016 50PLUSFlevolandHoe werken de sociale wijkteams in Lelystad


50PLUS Flevoland maakt zich zorgen om Regiotaxi


Viola HOLT op lijst 50PLUS vervroegde gemeenteraadsverkiezingen 18 november 2015 Gooise Meren


’Red de Zorg’ Amsterdam, 12 september 2015Gemeente Dronten op glijdende schaal
50PLUS Flevoland: 'investeer 6 miljoen in zorgfonds'


Biografie van Wout Jansen..........

De opvallend lange politieke loopbaan en ervaring maakt Wout Jansen een uitstekend boegbeeld voor 50PLUS Flevoland.  Tijdens het interview deed Wout Jansen een aantal stevige en duidelijke uitspraken. Zo hekelt hij het gebrek aan communicatie bij het bureaucratische moloch zoals hij de Provincie typeert en pleit voor inspraakrecht in de Statenvergadering en invoering van een referendum voor zaken die van gewichtige aard zijn, zoals Schaliegasboringen en de Superprovincie. Hij is eveneens de mening toegedaan dat door meer met elkaar samen te werken politieke partijen uiteindelijk voor de inwoners van Flevoland veel meer kunnen bereiken. Zijn meest krachtige uitspraak was die over het voorkomen van sluiting van verpleeghuizen en ontslagen in de zorg. Om sluiting van verpleeg- en verzorgingstehuizen maar ook het voorkomen van ontslagen wil hij een 'ZORGFONDS' realiseren van 6 miljoen. Met dit zorgfonds kan de zorg, maar ook de werkgelegenheid voor jong en ouderen met name in de zorgsector worden gewaarborgd. Maar ook kan het "ZORGWONEN' in het buitengebied worden bevorderd. En zeker ook als vangnet voor die mensen die met de bezuinigingen op de huishoudelijke zorg met hun broek tussen de ketting dreigen te komen.

Waarom is uw stem op 50PLUS belangrijk
In feite zijn de Provinciale Statenverkiezingen verkapte landelijke verkiezingen.  Op 26 mei 2015 worden namelijk de 75 leden van de Eerste Kamer gekozen door de leden van de twaalf Provinciale Staten.  50Plus heeft nu 1 zetel in de Provincie maar het is dringend nodig dit aantal sterk uit te breiden zodat de 50Plus-vertegenwoordiging in de Eerste Kamer ook kan toenemen teneinde de bizarre wetgeving die met name onze ouderen keihard treffen, zoals de Zorgwet en de vrije artsenkeuze tegen te kunnen houden. Stem 18 maart 50PLUS dus.
================================
Bodycam